Cautare

4986 de rezultate pentru "accident rutier lasaliste in 25 102009 seara" (4.26 secunde)
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 22.00, B. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 26, a surprins si accidentat grav un barbat ramas neidentificat, care s-a angajat in traversarea sos.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 21.00, S. ... CONSTANTIN de 62 ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni la culoarea rosie a semaforului pietonal. Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
Cad s-a angajat in travesarea str. ... Dupa accident, conducatorul auto a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 03.01.2012, in jurul orei 00.35, B. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a pietonului care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
O soferita a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova astazi, in jurul pranzului, fiind ranita in urma unui accident produs pe DE 574, la iesirea din municipiu.
Un copil de 5 ani si parintii lui au murit intr-un accident rutier produs noaptea trecuta pe Autostrada Soarelui, iar fratii copilului sunt grav raniti.
O femeie a murit, miercuri, lovita de un tir, in sectorul 6 al Capitalei, dupa ce a traversat printr-un loc nepermis, potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau, citat de Mediafax.
Sapte copii au suferit contuzii si au fost transportati la spital in urma unui accident rutier produs intre un microbuz scolar si un autoturism, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Bacau.
Cel putin 53 de oameni au murit si alte zeci au fost raniti intr-un accident rutier in Mexic. Victimele sunt imigranti care voiau sa ajunga la granita cu Statele Unite.
Intorsatura de situatie in cazul primarului dat disparut, dupa ce primaria lui a luat foc. Edilul Beleti Negresti care disparuse fara urma a fost gasit, dupa ce a provocat un accident rutier pe Valea Jiului.
Traficul este blocat la aceasta ora in dreptul localitatii Azuga, ca urmare a unui accident rutier grav.
Un accident rutier in care au fost implicate un TIR si un microbuz a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul National 26, in interiorul localitatii Sivita, din judetul Galati.
Un accident rutier grav a avut loc in capitala cu putin timp in urma.
Poetul Grigore Vieru s-a preschimbat in iarbaL-am cunoscut pe poetul Grigore Vieru in 1991.
La data de 7 septembrie 2010, in jurul orei 5.30, P. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, nu a pastrat o distanta suficienta in mers si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Renault Symbol, condus de Z.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 22.30, P. ... Liviu Rebreanu, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stanga ocazie cu care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Audi A6, condus de Z. ... Din accident a rezultat urmatoarele:
La data de 9 octombrie 2010, in jurul orei 13.15, M. ... D-na Ghica, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un moped marca Jonway, condus de C. Marius de 25 de ani, din Bucuresti, care circula pe str.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV. O ambulanta in care se aflau patru pacienti a fost lovita in plin de un autoturism.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 10:00, G. ... Schitu Magureanu, iar cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T.
google-analytics.com